Како да се гледате себеси на позитивен начин?

Иако изгледа тешко, вие имате моќ да ги промените вашите мисли и да почнете да се гледате на позитивен начин.
Датум: 19 Jan 2018

Изморен од лоши вести, еден корисник на Твитер ги споделил најубавите моменти од 2017-та година

Еден корисник на Твитер, Џејкоб Аткинс, повеќе не сакал да слуша само лоши вести. Наместо тоа, тој на Твитер ги споделил најубавите вести од 2017-та година.
Датум: 28 Dec 2017

Што всушност значи да бидете позитивни?

Да бидете позитивни не значи да ги игнорирате проблемите и да ги потиснувате вашите чувства. Позитивните луѓе не се во заблуда.
Датум: 12 Dec 2017

Најпозитивните особини на секој хороскопски знак

Секој хороскопски знак има свои „нај“ особини кои му помагаат во животот. Кои се вашите?

Време е за промени: Што најмногу му треба на вашиот хороскопски знак за да си го подобрите животот?

Понекогаш сите ние посакуваме да направиме некоја позитивна промена во нашиот живот, но едноставно не знаеме од каде да започнеме.

Не престанувајте да се смеете дури ни кога сте тажни. Некој можеби ќе се вљуби во вашата насмевка!

Овие неколку мудри животни совети ќе ви помогнат да ја започнете 2017-та година на најдобар можен начин.

Важни животни лекции кои ќе ви донесат подобар и позитивен живот

Секогаш имајте ги на ум овие животни лекции кои ве донеле на местото каде што сте сега и кои ќе ви помогнат да продолжете понатаму.

Силната и позитивна слика за себе е најдобрата подготовка за успех

Кога имате позитивна слика за себе, неуспехот нема да ви изгледа како нешто застрашувачко!

Ставете му крај на негативното размислување во 3 чекори

Време е да престанете да размислувате негативно, а тоа може да го направите само во 3 чекори.

11 навики на најсреќните луѓе

Погрешно е верувањето дека големите настани во животот ја диктираат среќата. Среќата е синтетичка: Или ја создавате, или не.

За подобро здравје: Ритуали кои треба да ги направите пред 10 часот наутро

Станува збор за неколку навики кои ги имаат најздравите луѓе и кои несомнено ќе ви помогнат да го започнете денот на најдобриот можен начин.

Луѓето кои размислуваат позитивно секогаш се опкружени со голем број пријатели

Ова се неколкуте причини зошто луѓето кои размислуваат позитивно имаат широк круг на пријатели и одлично се снаоѓаат на секое поле во животот.