Заборавете на очилата: Со помош на овие методи можете самите да го подобрите вашиот вид

Доколку се придружувате до следниве неколку правила, брзо ќе забележите дека вашиот вид постепено се подобрува...

13 силни причини зошто треба секојдневно да имате секс

Здраво срце, силни мускули, зголемена циркулација на кислород, среќа...

11 работи кои треба да престанете да ги правите за да се фокусирате на една – себеси

Нови почетоци, нова година. Време е да се фокусираме на самите себеси:
Датум: 09 јан 2015
, Автор:

7 начини брзо да го подобрите вашето психолошко здравје

Добивајте внатрешна сила и подобрувајте го секојдневно вашето расположение...

Дали ги правите работите најдобро што можете?

Колку пати досега сте си рекле: Е ова е најдоброто што можев да го направам. Или колку пати сте слушнале некој да ви каже: Ова е најдоброто што можев да го направам. Но, дали е тоа доволно и дали е тоа навистина така?
Датум: 05 сеп 2014
, Автор:

11 мали нешта со кои сите ние можеме да го подобриме светот

Секој може да го промени светот и да го направи подобро место за живеење со помош на својот мал придонес. Еве како.
Датум: 09 авг 2014
, Автор:

15 едноставни чекори кон самоподобрување кои ќе ви го променат животот

Наместо да седите пасивно и да го чекате тоа „утре“ кое никако не доаѓа, земете ги работите во ваши раце, бидете самите водачи на вашите животи и чекорете кон подобра верзија од себеси.
Датум: 22 јул 2014
, Автор:

Како да изградите подобар друштвен живот?

Ниската самодоверба и внатрешната несигурност може сериозно да го нарушат вашиот друштвен живот.

Едноставни навики кои ќе ви го подобрат расположението

Доколку во последно време не се чувствувате убаво и сакате нешто да промените, можеби треба да ги разгледате следните неколку навики, кои доколку редовно ги практикувате, би можеле добро да влијаат на вашето расположение.