5 совети со чија помош ќе го надминете секој предизвик

Треба да сме подготвени дека ќе паднеме многу пати, но уште порешителни во намерата секој пат да се исправиме посилни од претходниот.

Кажете му „да“ на сегашниот миг

Кажете му „да“ на сегашниот миг и ослободете се од стресот што го носи јазот помеѓу она што од нас го бараат околностите во кои живееме и она што го налага човечката природа.