24 нешта кои ги помислуваат жените кога се облекуваат

Секое утро иста рутина: облекување, средување, пиење кафе и одење на работа. Но, облеката секогаш ни приредува некое изненадување.
Датум: 11 May 2015

Актери кои претерале додека се подготвувале за својата улога

Погледнете дел од најекстремните подготовки за некои од најголемите улоги на филмското платно.

Како наутро се будат хороскопските знаци?

Замислете дека сите хороскопски знаци живеат во една заеднична куќа. 6 часот наутро е, и време е да почнат да се подготвуваат за денот пред нив...
Датум: 25 Mar 2014
, Автор: