Неодоливи подводни фотографии од слатки бебиња кои нуркаат

Со овие фотографии фотографот сака да ја зголеми свесноста за фактот дека ненамерното давење е една од најголемите причини за смрт кај децата на возраст од 1 до 4 години.

Неверојатни подводни фотографии од девојки кои танцуваат на шипка

Фотографот Брет Стенли ни покажува сосема нова перспектива на танцувањето на шипка...

Вистинската Ариел е откриена и таа се наоѓа во длабочините на Атлантскиот океан

Професионалната фотографка Елена Калис заедно со својата ќерка Александра нè внесуваат во нивниот свет, чии колоритни и живи слики оставаат без здив.
Датум: 25 Oct 2014
, Автор:

Фотограф преобразува бремени жени во величествени подводни сирени

Додека тие се под вода со своите големи мешиња, изгледаат толку слободно и безгрижно, а јаките бои го прават ефектот драматичен и маѓепснички.
Датум: 19 Oct 2014
, Автор:

Весели кученца се забавуваат пливајќи под вода

Подводните фотографии на Сет Кастел се навистина освежување за очите. Полни со живи бои, забавни кучешки положби и бесценети фацки поради кои се топиме пред екранот.
Датум: 11 Sep 2014
, Автор:

Над и под нивото на водата – фотографии кои го прикажуваат дуалитетот на светот

Со оваа серија фотографии Лара Занкул се труди да го покаже дуалитетот на светот во кој живееме – како работите изгледаат наспроти какви се во реалноста.
Датум: 09 Jan 2014

Страсно танго под вода

Танчерски пар прави елегантни и грациозни движења додека слободно лебди под водата...

Отворена првата дискотека под вода?

Здосадено ви е да излегувате во стандардните летни дискотеки, да се туркате и потите по гужвите? Можеби ви треба некакво освежување?