Пат околу светот со велосипед

Фотографот Роб Лутер, во 2011 година, од Лондон тргна на амбициозно патување околу светот со велосипед.

Неверојатни подвизи направени од луѓе

Во ова неколкуминутно видео, ќе се уверите дека човекот е неверојатно и талентирано суштество.