Погрешни убедувања за сродните души кои ви го комплицираат љубовниот живот

Време е да заборавите на овие убедувања за сродните души кои сте ги усвоиле од романтичните филмови.

Како да престанете да бидете магнет за погрешни мажи?

Доколку сакате да го живеете животот со вашиот партнер за кој отсекогаш сте сонувале, треба да прекинете да ги привлекувате погрешните мажи.

10 знаци дека го трошите вашиот живот на погрешни работи

Секој го исполнуваат различни нешта, но постојат и некои општо прифатени работи за тоа како не би требало да се живее животот.

11 знаци дека сакате да започнете љубовна врска од погрешни причини

Се чувствувате осамени, но не знаете дали навистина сте подготвени за нова љубов или сакате врска само за да не морате самите да се соочите со сопствените проблеми.

Зошто жените избираат погрешни мажи?

Воопшто не е реткост паметни жени да бидат во врска со мажи кои воопшто не се вистинскиот избор за нив, па потоа да патат.

5 погрешни заклучоци на кои нè наведуваат срамежливите момци

Срамежливите момци умеат чудно да се однесуваат.

Дами, вака не се заведува: Женски потези кои мажите не ги поднесуваат

Заведувањето е секако една од највозбудливите работи, но ако се прави на вистинскиот начин.

10 погрешни причини да останете со некого во врска

Постојат многу причини поради кои може да се убедувате себеси дека сте заљубени. Овие 10 во никој случај не треба да се доволни за да останете со некого во врска.
Датум: 28 May 2014
, Автор:

10 знаци дека сте со погрешна личност

Доколку се сомневате дека тој/таа можеби е погрешната личност за вас, внимавајте на следниве знаци.
Датум: 09 May 2014
, Автор:

Погрешните лекции од книгите за самопомош

Некои од нив ветуваат чуда иако не се научно издржани и само го залажуваат читателот давајќи му ирационален оптимизам и краткотрајно залечување на раните.