Отворено писмо на една девојка: До кога на момците ќе им бидат занимливи површните спонзоруши?

Ова е отворено писмо на една девојка на која ѝ е доста од машкото лицемерие и површност.

Како да се работи со површни луѓе?

Нè утепа површноста во работењето. Многу сме, бре, површни. И проблемот е во тоа што сите тие кои се површни не разбираат дека, ако се површни на работа, тие се површни и дома и со пријателите и со фамилијата и насекаде!
Датум: 03 Sep 2014
, Автор:

Излудете го шефот на 9 ефикасни начини :)

Наместо да се нервирате поради теророт кој секојдневно ви го прави шефот, пробајте да да го излудите, пред тој да ве полуди вас. :)