Како подобро да се поврзувате со луѓето?

Ако сакате да напредувате во вашата кариера или пак, да имате подобри врски со вашите пријатели и семејството, треба да научите како подобро да се поврзувате.

3 симптоми на духовно исклучување

Препреките се појавуваат и си заминуваат, а понекогаш се потешки и траат подолго. Некои луѓе ги гледаат како предизвик додека други ги гледаат како блокада на патот кон среќата.

Поврзете се со вашите духовни водачи и обезбедете си вечен пријател

Следете ги овие чекори кои ќе ви помогнат да се поврзете со вашиот духовен водач.

Науката зад љубовта и поврзувањето: 3-те фази на заљубувањето

Како разбирањето на мозочните хемикалии може да ни помогне во изградбата на потрајна љубов?

Психолошки тест: На кој начин се поврзувате со другите луѓе?

Едноставен психолошки тест за едно многу важно прашање во вашиот живот...

Викенд љубовен хороскоп: Нептун подготвува бајковита романса за сите

Викендов ќе биде исполнет со интуитивни вибрации кои ќе влијаат на вашето расположение и вашиот пристап кон љубовта.
Датум: 29 авг 2014
, Автор:

Водич за тантрички секс: Вака воделе љубов пред 5.000 години

Вистинското значење на тантричкиот секс е „испреплетување и ширење на енергиите, а резултатот е емотивно и физичко зближување на партнерите, а не оргазам.
Датум: 12 апр 2014
, Автор:

Штотуку родени бебиња во прегратките на нивите мајки

Креатор на овие прекрасни фотографии од мајки со нивните дечиња кои на светот дошле пред само 24 часа е Џени Луис.

Кога Менхетн би се наоѓал во Големиот Кањон

Неверојатна комбинација од целосна празнина до целосна густина во фотографиите на Гас Петро.

Нацртани сцени оживеани со елементи од природата

Малезискиот графички дизајнер Танг Чу Линг добил интересна идеја – да ги поврзе неговите монохроматски цртежи со различни ливчиња од природата, креирајќи богати сцени, кои излегуваат надвор од дводимензионалноста.
Датум: 25 јул 2013
, Автор:

Здраво Европа!

Тројца млади момци од Белгија дошле до една многу интересна идеја – да ја поврзат цела Европа, со поставување големи екрани во главните градови...

Љубовници или партнери од навика?

Понекогаш е навистина тешко да останете поврзани. Со текот на времето многу парови престануваат да му даваат приоритет на времето поминато заедно и од љубовници полека стануваат партнери од навика.
Датум: 31 авг 2012
12