Најубавиот булдог во светот

Натпреварот веќе 33 години се одржува во главниот град на Ајова, а Тајсон во конкуренција на уште 49 други булдози успеа да се качи на највисокото место на пиедесталот.

Неверојатни илустрации за „Битката помеѓу веб-прелистувачите“

Иако некои се издвоија во однос на другите, битката продолжува. Корисниците се тие кои ќе го прогласат победникот.

Купил погрешна среќка и добил 4 милиони долари

Некои луѓе едноставно имаат многу голема среќа. Еден американец освоил 4 милиони долари на лотарија, бидејќи сосема случајно купил погрешен лоз.

Најдобрите фотографии од наградната игра на Кафе пауза

Целта на оваа наградна игра беше да ја поттикнеме креативноста, да ги разбудиме заспаните емоции, да ги потсетиме вештините дека може да се искористат и секако, да уживаме во кафето. Веруваме дека успеавме во тоа.
Датум: 04 Aug 2011
, Автор: