Потеклото на најпознатите плоштади

Плоштадите се места каде што луѓето се среќаваат, прават бизнис зделки, се дружат или дискутираат за политика. Овие места ја комбинираат историјата на градот со моменталната атмосфера.
Датум: 21 Apr 2012

Џиновски килим од цвеќиња

Неверојатен килим од скоро милион цвеќиња составен за само неколку часа...
Датум: 14 Apr 2012
, Автор:

Дочекот на 2011 низ светот

Погледнете како се подготвуваше светот за да го прослави доаѓањето на новата 2011 година...