5 ситуации кои ќе го расплачат и најголемиот фраер

Уште од раното детство, машките деца ги учат дека не треба да плачат и дека треба да ги задржуваат нивните солзи, па така тие тоа го спроведуваат и понатаму во животот.

Понекогаш сѐ што ви треба е шише вино и добро да се исплачете

Секојдневно се соочуваме со рокови, родендени и целосно ја запоставуваме љубовта и грижата кон себеси.

Жените кои не се плашат да заплачат не се слаби, туку се моќни и емоционално здрави

Луѓето се културолошки се опседнати со силата и достигнувањата и никогаш не сакаат да покажат колку се ранливи.

Запомнете, дури и најлошите денови имаат само 24 часа

Понекогаш, сѐ може да скршне од патот и да се одвива спонтано и неочекувано, наместо по план.

Што може да ве расплаче според вашиот хороскопски знак?

Некои знаци се поемотивни од другите, но сите имаат свои слабости кои предизвикуваат солзи во нивните очи. Дознајте што може да го расплаче секој хороскопски знак.

Браво професоре! Бебе почнува да плаче за време на предавање, професорот реагира на најдобриот можен начин

Професорот Сидни Енглберг не се збунил кога едно бебе почнало да плаче чија мајка ги посетува неговите предавања.
Датум: 14 мај 2015
, Автор:

14 нешта кои ќе ги сфатат премногу емотивните жени

Искажувањето емоции не е лошо. Не сте луди ниту ненормални. Едноставно сакате да си се исплачете и да си кажете сѐ што ви лежи на душа. Нема ништо лошо во тоа.

Престанете да плачете со само еден потег

Нема ништо лошо во плачењето, но некогаш солзите доаѓаат на очите во момент кога не сакаме да се случи тоа.

50 нешта кои можат да расплачат возрасна жена за време на нејзиниот ПМС

Овие ситници не изгледаат толку безначајно за жена која поминува низ ПМС...

Поучна приказна: Зошто жените плачат?

Едно момче ја запрашало мајка си: Зошто плачеш? - Затоа што сум жена – му одговорила таа. - Не разбирам – рекло момчето...
Датум: 22 јан 2015
, Автор:

Каде жените грешат во комуникацијата со мажите?

И двајцата партнери треба да работат на добрата комуникација, но овој пат вниманието ќе го свртиме кон жените и нивните грешки во комуникацијата со мажите.
Датум: 15 јан 2015
, Автор:
12