Направете листа со чија помош 2018-та ќе ви стане најдобрата година досега

Ви откриваме како успешно да создадете листа со цели и планови, но и како да ја направите наредната година посреќна и продуктивна.

Во гужва сум! – Кога сите станавме толку зафатени и како да се „одгужваме“?

Овие совети ги пишувам како реакција на неколку ситуации кои во последно време свесно или несвесно ги забележувам кај другите, но ги правам и јас лично.
Датум: 26 Sep 2014
, Автор:

Колку би платиле за совршено запросување?

Некои од клиентите на Сара плаќаат и до 50.000 долари за организирање на совршено запросување кое ќе се памети. Колку би платиле вие?
Датум: 05 Apr 2013
, Автор: