8 модели на патики кои се тотален хит оваа година

Доколку патиките се вашите омилено обувки, тогаш со сигурност веќе ги поседувате овие 8 хит модели.

9 работи кои никако не смеат да се најдат во плакарот на возрасна жена

На кој дел од облеката би требало да му кажете чао?
Датум: 02 Mar 2016

Шармирајте како француските дами

Нивната безгрижност и заводливост е можеби и причината зошто тие се толку познати и обожавани. Но што поточно ги прави француските дами толку уникатни и со беспрекорен стил?
Датум: 21 Nov 2014

Дефинирајте го личниот стил

Кој стил вам ви прилега? Ова се чекорите за да откриете.
Датум: 05 May 2014
, Автор:

Целосна соба спакувана во една кутија

Засега овој изум останува само концепт, но во блиска иднина сигурно би го нашол своето место на пазарот.

Нешта кои веднаш треба да ги исфрлите од плакарот

Марина Добрева се занимава со преуредување на плакарите на своите клиенти, преку додавање, реорганизирање или пак исфрлање на некои парчиња облека.
Датум: 20 Oct 2013

7 видови фустани кои секоја жена треба да ги има во својот плакар

Ниту еден женски плакар не е целосен доколку во него нема барем еден фустан.

Што кажуваат за вас боите во вашиот плакар?

Бојата која ја носиме, не значи само дека сме ја одбрале бидејќи била привлечна за нашето око, туку и кажува многу за она што е под облеката.
Датум: 15 Feb 2013
, Автор:

Отворете ја летната сезона во вашиот плакар

Вистинскиот проблем на „обичните“ девојки, кои не располагаат со по неколку соби во улога на плакари, е добро да ги организираат на почетокот на секоја сезона и да избегнат неред на подолг рок. Еве 5 едноставни чекори...
Датум: 24 Jun 2011
, Автор:

Организирајте си го плакарот со помош на вашиот компјутер

Имате купишта облека и модни додатоци во вашиот плакар, па често заборавате што сè поседувате кога треба да направите комбинација или пак не се грижите премногу за вашиот изглед, па би ви била добредојдена помош?
Датум: 20 Mar 2011
, Автор: