Најморбидните случаи со месечари

Месечарењето е многу сериозна работа, а токму тоа го докажуваат следниве четири неверојатно морбидни случаи.

Што ќе се случи ако пукате со пиштол под вода?

Интересно видео кое го прикажува патот кој куршумот го поминува низ водата...

Најпознатите цитати од Ал Капоне

„Капитализмот е легитимен 'рекет' на владејачката класа.“
Датум: 20 Apr 2012
, Автор:

Пиштол во облик на прстен

Овој прстен претставува феноменален минијатурен модел на пиштол изработен до перфекција.