Целосната вистина за животот на сите невработени мајки

Жената е како сол: Нејзината присутност не се забележува, но нејзиното отсуство, остава сè без вкус!

Преубав совет од една мајка кој може да се примени на секоја љубовна врска

Дали ќе можете да одговорите на овие големи животни прашања?

Моќно писмо од една мајка до сите родители: Погледнете во што израснуваат нашите деца!

Без разлика дали сте родители или сѐ уште не, вреди да го прочитате ова писмо.

Имајте на ум дека не сте сами: Отворено писмо кое треба да го прочита секоја самохрана мајка!

Ова писмо нема да го разбере секој, но на сите самохрани мајки ќе им биде многу полесно откако ќе го прочитаат.

Писмо до сите оние на кои им недостига некој за време на празниците

За жал, животот не е секогаш онаков каков што посакуваме, па понекогаш ни ги одзема највредните работи.

Бабина поучна приказна што решава љубовни дилеми: Немој да бидеш кукавица и не сакај кукавици!

После ова писмо ќе се запрашате зошто денес ја комплицираме толку едноставната и убава работа како што е љубовта. И зошто денес има сè помалку вистинска љубов?

Искрено писмо до сите оние кои ќе ги поминат празниците сами

Позната комичарка им се обраќа на сите оние кои ќе ги поминат празниците сами, им дава поддршка и разбирање за ситуацијата во која се ноаѓаат.

Моќно писмо од сопруг кој секојдневно го чисти домот и ги мие садовите: Папучарите не постојат!

Еден голем аплауз за овој маж и неговото поразлично согледување на домашните обврски.

Искрено писмо од мајка: 7 работи на кои ме научи мојот син во претходниве 7 години

Оваа мајка станала посилна, похрабра и поодговорна благодарение на нејзиниот мал син.

Неверојатно моќно писмо на една мајка до својата ќерка тинејџерка

Доколку имате ќерка која е тинејџерка, голема е веројатноста да се соглсите со многу точки од писмото.

Писмо за родителството што секоја жена треба да го прочита: Еден ден, кога ќе имам син…

Не постојат правила како треба да се воспитува едно дете, затоа што секоја ситуација е различна.

Инспиративно писмо од една студентка до нејзината идна ќерка: Зошто ќе ја научам ќерка ми никогаш да не чека?

Студентката Сидни Дејвис објаснува како таа би ја воспитувала нејзината ќерка иако воопшто не планира да се омажи и да има деца.