Ново место за спорт и рекреација во Гостивар: „Coca-Cola Активна зона“ и за Гостиварци

Гостивар од вчера стана дел од големиот проект на Coca-Cola и Пивара Скопје наречен „Coca-Cola Активни зони“.
Датум: 11 авг 2017
, Автор:

Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola отворија Активна зона во Штип

Продолжува проектот „Coca-Cola Активни зони“ во 5 нови општини во Македонија
Датум: 18 јул 2017
, Автор:

Галичка свадба 2017: Продолжува поддршката на Пивара Скопје за зачувување и афирмација на автентичната културна традиција

Пивара Скопје и нејзините брендови и оваа година, традиционално, се нераскинлив дел од најпознатата македонска свадба, која викендов по 44-ти пат се одржува во неповторливиот амбиент на живописниот Галичник на планината Бистра.
Датум: 14 јул 2017
, Автор:

Уште неколку дена до главното извлекување од големата наградна игра на Скопско

Во тек е големата наградна игра на Пивара за СКОПСКО, со супер возбудливи награди и две главни награди, камперско возило VW California Beach и најновото VW Polo.
Датум: 30 мај 2017
, Автор:

Голема наградна игра на Скопско

Во наградната игра може да се учествува со капачиња на Скопско, Скопско Смут и Скопско Радлер од 0,33 л и 0,5 л во стаклена амбалажа...
Датум: 19 апр 2017
, Автор:

Пивара Скопје со инвестиција од 1,4 милиони евра во нова современа опрема

Дополнителна гаранција за висок квалитет на пивото...
Датум: 11 апр 2017
, Автор:

Еднa поинаква кампања на Скопско: Скопско Smooth со манифест на новата 2.0 генерација

Ова се 60 секунди што ќе те потсетат дека не си сам! Видео спотот за новото Скопско Smooth го манифестира карактерот на новата генерација.
Датум: 20 мај 2016
, Автор:

Пиво „По твое“ Скопско Smooth – промовирано новото пиво на Пивара Скопје

Скопско Smooth е светло пиво со мазен рафиниран и освежувачки вкус, 4,5% алкохол и 90 дена рок. Тоа го прави најсвежото пиво на пазарот.
Датум: 27 апр 2016
, Автор: