Печени компири полнети со јајце на око и пармезан

Одлични за појадок, но сосема соодветни и за брз викенд ручек...
Датум: 21 Sep 2014
, Автор:

Закиселени печени компирчиња

Интензивен, но специфично интересен вкус
Датум: 15 Sep 2014
, Автор:

Потпечени полнети шампињони

Лесен ручек кој едвај ќе чекате да го направите повторно
Датум: 27 Jun 2013
, Автор: