Планина од испечатени фотографии качени на Фликр во 24 часа

Артистот Ерик Кеселс ги преземал сите фотографии прикачени на Фликр во период од 24 часа, ги испечатил и ги расфрлал низ соба во уметничката галерија „Foam“, лоцирана во Амстердам.