Глувче се подготвува за „жежок“ состанок

Видео со доста сериозно глувче, решено да изгледа перфектно на својот состанок :)

Полски суперспортист за перфектно ноќно возење

Она што овој модел го издвојува од останатите е термалната камера сместена под левото предно светло која е приспособена за ноќно гледање.

Перфектно ледено кафе

Вкусно летно кафенце кое ќе ви ја разгали душата...