Неверојатна трансплантација: Жена направила операција на кралска пеперутка со скршено крилце

Кога една од нејзините пеперутки се повредила, Роми знаела дека мора да помогне.

Добро погледнете ја сликата, бидејќи тоа што прво ќе го забележите открива скриени елементи на вашата душа

Она што прво ќе го забележите всушност ја претставува вашата вистинска личност и особини кои во поголема или помала мера ги откривате на светот и луѓето околу вас.

Дознајте која пеперутка го карактеризира вашиот месец на раѓање и откријте ја судбината што ве чека

Иако се нежни, слаби и со краток век, пеперутките се моќни претставници на животот.

Одберете пеперутка и откријте потсвесни делови од вашата личност

Aко сакате да дознаете нешто повеќе за мистериите на вашата личност, тогаш погледнете што се крие под вашиот избор.

Постојано гледате пеперутки? Очекувајте прекрасни промени во животот!

Пеперутката е симбол на растењето, самодовербата, упорноста и убавината.

Што прво забележувате на оваа слика? Тестот е точен 98%!

Погледнете ја убаво сликата. Што најпрво забележувате на неа? Вашиот избор симболизира одредени карактеристики од вашиот карактер.
Датум: 06 Oct 2015
, Автор:

Неверојатна куќа чиј дизајн е инспириран од пеперутка

Имајќи ја на ум замислата на клиентот пеперутки да ја посетуваат оваа област како инспирација, архитектите ја поделиле куќата на 3 помали павилјони...

Најубавите сандали за следната година

Сандалите се украсени со прекрасна пеперутка, која е симбол на дизајнерската куќа „Серџио Роси“.

Полетајте со секс позата пеперутка

Желни сте за ново сексуално искуство со вашиот партнер? Наш предлог – пробајте ја позата пеперутка. Подгответе се да полетате заедно.
Датум: 07 Aug 2013
, Автор:

Видео водич: Како најлесно да врзете лептир-машна?

Занимливо во ова видео е тоа што самата машна ве подучува како да го изведете тоа, без притоа да се вмешува човекот во покажувањето.

Среќа

Ако никогаш немаш чувство на лутина и гнев, како ќе го распознаеш спокојот? Ако не ги слушаш ноќните птици кои те плашат во темните ноќи, како ќе ја цениш песната на славејчињата наутро? Затоа среќа е буквално сè...
Датум: 02 Jun 2013
, Автор:

Убавината на зборот

Сетете се кој е најубавиот збор кој воопшто сте го слушнале. За мене тоа е „пеперутка“. Кога го слушам зборот, ми мириса на пролет, на новост, на свежина.
Датум: 18 Mar 2013
, Автор:
12