Неверојатни фотореалистични цртежи

Шпанскиот артист Хуан Франтиско Касас црта неверојатни монохроматски портрети, користејќи само сино хемиско пенкало, притоа создавајќи ефект на фотографии. Касас ги користи фотографиите кои самиот ги има направено...
Датум: 01 Feb 2011
, Автор: