5 начини на кои можете да го продолжите траењето на вашиот педикир

Песок! Сонце! Слатки сандали! Постојат толку многу нешта кои ги обожаваме за летото, но кои се многу лоши за нашите стапала.

Правила за совршен домашен педикир

Бидејќи стапалата ни се повеќе изложени на надворешни влијанија во овој период, педикирот е нешто што треба почесто да го практикуваме.
Датум: 14 јул 2014
, Автор:

Не губете време – 5 работи кои можете да ги правите додека се фенирате

Немојте да прескокнувате чекори во вашите третмани за убавина заради недостаток на време, туку пронајдете ги задачите кои совршено се надополнуваат.
Датум: 11 јун 2014
, Автор:

5 предлози за подмладување и разубавување

Време е да кажете стоп и да направите нешто убаво за себе. Ова се пет совети со кои можете на најбрз и наједноставен начин да се подмладите и разубавите.
Датум: 03 јун 2013
, Автор: