Летни колоритни фотографии инспирирани од девојките во педесеттите

Фотографии кои нè потсетуваат дека природната убавина е вистинска и нè тера да уживаме во убавите искуства кои ни се случуваат.
Датум: 07 Jul 2013
, Автор: