Погледнете ги прекрасните тетратки на овој талентиран авантурист

Дури и денес многу луѓе користат тетратки како потсетници, за запишување важни дати, идеи и други важни информации...
Датум: 24 Apr 2018

Некои од најдобрите патувачки фотографии за овогодишниот натпревар на National Geographic

Фотографи од целиот свет ја раскажуваат својата приказна и ги инспирираат другите да го истражат светот.
Датум: 16 Apr 2018

Листа за патување за девојките кои сакаат да излезат од удобната зона

Овие нешта предизвикуваат вистински страв, па повеќето ги избегнуваат. Сепак, дознаваме многу повеќе за светот и самите себеси кога пробуваме нови нешта.
Датум: 12 Apr 2018

Најдивите и најубавите места во Пакистан

Пакистан нуди прекрасни пејзажи, културно наследство, историски знаменитости.

3-те хороскопски знаци кои сакаат да патуваат најмногу

Овие хороскопски знаци постојано мораат да бидат во движење и сметаат дека животот е премногу краток за да им биде страв.
Датум: 06 Apr 2018

3-те хороскопски знаци кои се најдобрите пријатели за патување

Навистина е важно правилно да одберете со кого ќе патувате, а астрологијата може да ви помогне во тоа.
Датум: 18 Mar 2018

4 европски града што се најубави за посета во месец март

Погледнете ги следниве 4 европски градови што се најубави за време на пролетните месеци.

10 грешки што ги прават скоро сите додека патуваат

Ако не патувате многу често, речиси е невозможно да избегнете некои грешки за време на вашите патувања...
Датум: 01 Mar 2018

Зошто патувањето е добро за вашето здравје?

Иако понекогаш патувања и одморите ни изгледаат како луксуз, според науката патувањето е навистина добро за вашето здравје.
Датум: 27 Feb 2018

11-те најопасни улици во светот

Има места за кои постојат добри причини зошто не се истражени.

15 интересни факти за магичниот Нов Зеланд

Погледнете неколку интересни факти за најмагичната држава на планетата.
Датум: 25 Jan 2018

Како секој месец да штедите по малку и да соберете пари за патување?

Ако и вие сонувате за некое патување, погледнете ги овие совети кои ќе ви помогнат да заштедите за тоа, а да не се лишите од ништо.
Датум: 20 Jan 2018