Каква боја е вашиот паричник и како тоа влијае на вашата финансиска состојба?

Којзнае, можеби токму тоа ви било потребно за конечно да заработите повеќе пари!

Како да се осигурите дека ќе го добиете паричникот назад доколку го изгубите?

Доколку спаѓате во оваа група или едноставно сакате да бидете сигурни за секој случај, послужете се со овој трик.
Датум: 29 апр 2015
, Автор:

Во кој град живеат најчесните луѓе?

Екипата на „Reader's Digest“ сакала да открие во кој град живеат најчесните луѓе, па случајно „изгубила“ 192 паричници на улиците низ целиот свет.
Датум: 12 ное 2014
, Автор:

За да имате пари во куќа: 10 народни верувања за привлекување пари

Начинот на кој се справувате со парите, па дури и положбата на метлата во куќата, според старите народни верувања, може да влијаат на финансиската ситуација во домот.
Датум: 18 сеп 2014
, Автор:

Што треба да поседува еден возрасен маж?

Овие нешта, доколку не ги поседувате, ве издаваат дека сè уште не се пораснале...
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

По што најпрво би посегнале во случај на пожар?

Скромни, фалбаџии, сентиментални, практични..., различни сме дури и во неволја. Во тоа ќе се уверите и преку проектот „The Burning house“, кој ни поставува хипотетичко, но многу едноставно и добро прашање...
Датум: 13 мар 2012
, Автор:

10 предлози за совршен новогодишен подарок за жена

Погледнете неколку предлози со кои сигурно ќе измамите насмевка и задоволство на лицата на вашите најблиски, а вашиот гест ќе ги стопли за време на студените денови.
Датум: 14 дек 2011
, Автор: