Најстрашните суштества фатени на камера

Од вампири до духови, овие паранормални активности биле забележувани со години, па дури и векови. Но, многу истражувачи не успеале да ги потврдат овие приказни.
Датум: 22 May 2017

Проколнати кукли: Морничави приказни кои ги плашат луѓето со векови

Доколку и вам ве полазуваат морници од кукли, не сте единствени. Постојат многу приказни и верувања за проколнати кукли кои кружат низ светот со години.

Можете ли да го забележите духот на оваа црно-бела фотографија?

Фотографија од 19-ти век го преплави Интернетот откако на неа беше забележано нешто навистина морничаво.

Проколнати хотели: Не е препорачливо за оние со слабо срце

Самоубиство, убиство или ненадејна смрт се основата на мрачните приказни за духовите кои скитаат низ проколнатите хотели ширум светот и ги „ловат“ гостите.
Датум: 10 Aug 2014
, Автор:

Одлични ТВ серии за љубителите на научната фантастика и паранормалното

ТВ серии емитувани на каналот „SyFy“ на кои треба да им дадете шанса

ТВ серија: Рејвенсвуд (Ravenswood)

ТВ серија за 5 тинејџери чии животи одеднаш ќе се поврзат поради фаталната клетва која долго време го демне градот Рејвенсвуд....

Филм: Повикување на злото (The Conjuring)

Конечно еден извонреден хорор

Најпознатите опседнати хотели во светот

Страшни приказни или незамисливи вистини?

Најстрашните шуми во светот

После ова, можеме слободно да заклучиме дека Црвенкапа лесно поминала. :)