Морничави нарушувања на спиењето

Кога границите на фазите од спиењето ќе се изместат, сонот може да биде навистина застражувачки.

10 интересни сознанија поврзани со соновите

Верувале или не, додека спиеме сме целосно парализирани...
Датум: 01 мар 2012
, Автор:

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.