Брилијантно дизајнирана марама служи како одлична одбрана од фотоапаратите на папараците

Сигурно можете да замислите какво е чувството да се биде славен...

Славните личности во улога на фотографи

Кога познатите ќе го преземат фотоапаратот во свои раце...