Должината на вашиот палец открива какви сте во љубовните врски

Време е да си погледнете во палецот. Односот на деловите до и од зглобот нагоре крие некои ваши лични особини.
Датум: 20 окт 2015
, Автор:

5 најчудни видови оргазам

За овие луѓе, класичното постигнување оргазам не е опција. Нив ги возбудуваат работи за кои ретко кој друг би размислувал во сексуален контекст.
Датум: 04 фев 2014
, Автор: