Зачудувачки перформанс: балерина танцува со остри ножеви

„En Puntas“ е неверојатно артистичко видео во кое балерината Амели Сегара изведува танцувачки перформанс на големо пијано, носејќи балетанки, продолжени нанапред со остри кујнски ножеви.

Најважно е ножевите да се остри

Германската компанија „WMF“ која се занимава со производство и продажба на ножеви и друг кујнски прибор, на многу оригинален начин успева да ги промовира своите производи.