Новиот фантастичен дом на основачот на Твитер

Основачот на „Твитер“, Џек Дорси, отсега ќе може да ужива во неверојатен поглед и неизмерен луксуз. Тој пред извесно време ја купи оваа неверојатна куќа во Калифорнија, за 9,9 милиони американски долари.