Дознајте кој знак сте според арапскиот хороскоп

Овој хороскоп се базира врз агресивност, мудрост, одбрана, рамнотежа, фатализам и еволуција.

Тотално безопасно оружје

Оружје кое веднаш ќе ве „разоружи“, особено ако сте љубители на современата уметност. Пушки, гранати и куршуми од делови на растенија.
Датум: 20 May 2013
, Автор:

Пиштол во облик на прстен

Овој прстен претставува феноменален минијатурен модел на пиштол изработен до перфекција.

Животинско кралство (Animal Kingdom)

Филм за работите кои немаме право да ги избираме, како што е семејството и што кога тоа ќе се сврти против нас.

Музејот „Калашников“ во Ижевск, Русија

Музејот служи како еден вид руски споменик на оваа светски позната пешадиска пушка. Тој ја презентира историјата на пушката, но и гордоста на руските граѓани пробудувајќи го чувството на национална доверба.
Датум: 10 Jan 2011
, Автор:

Совршено место за љубителите на пукањето

Без разлика дали имате дозвола за користење на оружје или не, не би можеле, а да не се заљубите во комплетното задоволство кое ви го пружа стрелачкиот клуб МСЗУ.
Датум: 31 Aug 2010
, Автор: