11 маки со кои се соочуваат луѓето без чувство за ориентација

Не е лесно да не знаеш каде се наоѓаш. А празниот мобилен или немањето мрежа не помага...
Датум: 02 Jul 2015

Нова сексуална ориентација: асексуализам

Околу 1 процент од луѓето ширум светот се асексуалци – луѓе кои не чувствуваат никаква сексуална привлечност кон друга личност, тврдат научниците.