10 цитати кои ќе ве инспирираат да останете чудни

Кога го потиснувате вашето вистинско јас, вие го потиснувате и вашиот вистински потенцијал!
Датум: 10 Aug 2017

Извадете ја вашата маска за да најдете вистинска љубов

Маската што ја креирате со цел да бидете прифатени само создава бариери и ве спречува да го добиете она што вистински го сакате.

Што се случува кога графичките дизајнери ги користат своите вештини за да направат колачи?

Вистинската професија е кога комбинирате и спојувате различни бои и дизајни.

Прочитајте го овој текст кога ќе се изморите од пораките дека мора да бидете „поубави“

Нѐ излажаа и ние поверувавме, бидејќи лагите се насекаде околу нас.

Уникатни венчаници за различни националности направени од хартија

Креативни и оригинални венчаници кои ќе ве фасцинираат со својата уникатност.

Чудноста е нормална: Еве зошто треба да ги прифатите вашите апсурдности!

Изборот е ваш. Дали ќе се фокусирате да се вклопите во социјалната хиерархија или ќе ги свиткате границите на светот за тој да се совпадне со вас?
Датум: 24 Jul 2015

7 карактеристики на луѓето кои се оригинални

Доколку сакате да бидете сигурни дека припаѓате на оваа група на луѓе, проверете дали ги поседувате нивните карактеристики издвоени од психологот Гај Винч.

8 тајни на успехот од Елен Деџенерис

Нејзините зборови се или инспирирачки или смешни, или пак и двете. Еве на што нè учи Елен за успехот.
Датум: 18 Aug 2014
, Автор:

Она што сте ВИЕ, ОВДЕ и СЕГА

Бидете оригинални, инпиративни и инспирирани, желни за нешто ново и нешто различно. Во кутијата е загушливо и не е удобно, затоа размислувајте надвор од неа. Вие сте одлични баш такви какви што сте...
Датум: 14 Oct 2012
, Автор:

Зборови со кои може да им го разубавите денот на луѓето околу вас

Со нашите постапки и зборови, многу лесно можеме да разубавиме нечиј ден, дури и целосно да го промениме начинот на кој таа личност се гледа себеси...
Датум: 22 Sep 2012
, Автор:

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Меѓу големиот број реклами кои секојдневно ги гледаме околу нас постојат доста креативни, со креативни пораки, кои дефинитивно нема да останат незабележани.
12