Кинески биолошки часовник открива кој орган не ви работи добро

Дознајте во каква состојба е вашиот организам!

Точка за среќа на вашето тело: Со едно движење исфрлете ја целата негативна енергија

Ако често имате напади на паника, анксиозност и стрес, повторувајте ја оваа вежба неколку пати дневно и ќе бидете во можност да ја вратите својата животна рамнотежа.

Ахиловата пета на хороскопските знаци

Секој астролошки знак има одреден дел од телото кој му е особено чувствителен и кој треба да биде третиран со поголема нега и грижа. Прочитајте што велат ѕвездите, за тоа кој дел од вашето тело заслужува посебно внимание.
Датум: 28 Aug 2011
, Автор: