Со правилото 1-3-5 можете да постигнете сè што ќе посакате!

Со помош на ова правило, при крајот на денот ќе бидете опуштени, задоволни и многу помалку уморни.

Како да организирате максимално продуктивна недела?

Засукајте ги ракавите и подгответе се за најпродуктивната недела досега!
Датум: 27 Jan 2014
, Автор:

Практични начини да го организирате домот

Интересни идеи кои ќе ви помогнат хаосот во вашиот дом да го претворите во беспрекорен ред...

Како до брза промена на вашето расположение?

Имате лош ден? Уште утрово нешто ви тргна наопаку? Не е ни пладне, а вие се чувствувате уморно и безволно? Не предавајте се, нема потреба да го чекате наредниот ден за да почнете одново...
Датум: 17 Jan 2012
, Автор:

Работни бироа кои секој би ги посакал

Без разлика дали работите како дизајнер, програмер, видеомонтажер, во сметководство, пишувате книга или водите блог од дома, вашето работно биро игра многу важна улога во вашето работење.