Искрено писмо до сите девојки кои секогаш завршуваат како втора опција

Длабоко во себе знаете дека не сте среќни и дека мора да продолжите понатаму.

5 знаци дека вашиот партнер не е со вас затоа што ве сака, туку затоа што нема подобра опција

Ако се прашувате дали тој навистина ве сака, обрнете внимание на следниве 5 знаци кои укажуваат на тоа дека вашиот партнер е со вас само затоа што нема подобра опција...

Одлични вести за сите хејтери: Фејсбук конечно ќе ја воведе опцијата „дислајк“

Дискутабилно е дали воведувањето на оваа опција е добро е лошо и сигурно постојат поделени мислења на оваа тема.

Отсега Фејсбук ви дозволува целосно да ги избришете бившите од вашиот тајмлајн

Нова низа алатки кои ви дозволуваат да го контролирате начинот на интеракција со бившите партнери.

Какво е чувството кога секогаш сте опција, а никогаш приоритет?

Кога се работи за љубовта, ако не е возвратена, или е, но нееднакво, тоа е вашиот личен пекол. Личноста која е вашиот приоритет гледа на вас само како опција или како план Б.

Како да направите промени кои ќе бидат трајни?

Колку често се држиме до своите ветувања? Колку често сме се одлучиле на промена без потоа да се вратиме на старите навики?
Датум: 21 Oct 2013
, Автор:

Сакате рифреш или старт овер аген?

Работите завршиле така гадно помеѓу вас, повеќе од година збор не сте си рекле, еден ден телефонот ѕвони, бројот од негде ти е познат ама не ти текнува од каде, слушаш познат глас и...
Датум: 23 Dec 2012
, Автор:

Манжетни во облик на Фејсбук-опцијата „лајк“

Палците нагоре завршија и на манжетни. Предизвик?
Датум: 30 Jul 2012
, Автор: