Опуштени летни фустанчиња за секоја пригода

Фустанчиња се омиленото парче облека на секоја девојка во летниот период...
Датум: 16 јул 2013
, Автор:

Опуштена летна атмосфера низ фотографии

Уживајте во следните фотографии кои ги визуелизираат летните моменти кои остануваат долго во сеќавање...