И кога сте мрзливи, можете да изгледате одлично!

Кога немате време за средување, не грижете се, и без тоа можете да изгледате одлично. Погледнете ги следните предлози за комбинации, кои ќе ви служат како инспирација за помрзливите денови.
Датум: 04 Mar 2014