Кој е најдобриот пријател на ова аутистично момче? Неговиот потресен одговор ќе ве растажи

Таткото толку многу се вознемирил од одговорот што сликата од прашалникот ја објавил на Фејсбук и испратил моќна порака до сите луѓе кои имаат контакт со аутистични деца.

5 прашања кои треба да си ги поставите доколку не сте сигурни во вашата љубовна врска

Ако одговорот на поголемиот дел од овие прашања е „да“, тогаш не дозволувајте да ја изгубите личноста која ја имате до себе.

Новогодишните одлуки се мртви. Да живеат новогодишните прашања!

Психолозите го потврдија она во коешто одамна се сомневавме: Амбициозните листи на работи кои ќе ги направиме/започнеме/довршиме или пак, од кои ќе се ослободиме во новата година се само губење време.

3 животни навики кои ќе ве одведат до успех

Животот е една огромна скала каде секој чекор претставува некаков ризик. Со правење на секој следен чекор, ние или се качуваме скалило погоре или се симнуваме скалило подолу...

11 работи на кои тој помислува кога ќе каже „ништо“

Го прашувате „Што ти стана?“, а тој ви одговара „Ништо“. Е па драги дами, конечно дојде денот кога ќе ви откриеме што всушност се крие зад овој негов одговор.

Дали сте психопат? Одговорете на ова едноставно прашање и откријте…

Доколку одговорите на ова прашање точно, тогаш вие размислувате како психопат!

Поучна приказна: Одговорот се наоѓа во твоите раце

Приказна за мудроста и измамата. Мудроста е онаа која доаѓа со текот на времето, а измамата кон некој е измама и кон себе.
Датум: 25 дек 2014

Кога нема да го добиеш она што го сакаш…

„Верувај дека кога одговорот е 'не', на патот те чека едно подобро 'да'.“
Датум: 08 дек 2014
, Автор:

20 креативни одговори на школски тестови од големи паметковци

Точниот одговор не е секогаш и најдобриот, барем ако споредуваме со овие паметни одговори за кои мора да се даде признание.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

3 едноставни правила кои можат да ви го променат животот

Ова се три едноставни, но клучни правила за животот...
Датум: 06 мар 2014
, Автор:

Кога би можеле да направите што било, што би направиле?

Кога би можеле да сторите што било, што би сториле? Дали го правите тоа? Зошто не?
Датум: 26 фев 2014
, Автор: