12 нешта кои ќе ги разберат само сестрите кои живеат одвоено

Овие работи ќе ги разберат само сестрите кои макар на кратко живееле одвоени една од друга.
Датум: 18 апр 2015
, Автор:

Кујнски трик: Одвојте ги жолчките од јајцата, брзо и ефикасно

Традиционалниот начин на одвојување на жолчките не е којзнае колку тежок за умешните готвачи и пекари, но за нас обичните луѓе, ваков трик е повеќе од добредојден.
Датум: 28 мар 2014
, Автор: