8 причини поради кои сте им одбивни на луѓето околу вас

Некои наши навики и начини на однесување ги оттурнуваат луѓето од нас, создаваат тензија или едноставно ги нервираат другите.

9 работи кои мажите ги сметаат за одбивни, а жените несвесно ги прават

Девојки, иако можеби следниве нешта ги правите несвесно, тие се навистина одбивни за вашата посилна половина.
Датум: 13 Apr 2015

5 ситуации кои мажите не можат да ги поднесат за време секс

Жените понекогаш, намерно или ненамерно, прават некои работи за време на сексуалниот чин кои имаат лош ефект врз нивниот партнер. Тоа може да доведе до незадоволство, па во некои случаи и до прекин на врската.
Датум: 14 Jan 2014
, Автор:

Себични пријатели: 6 начини да ги разоткриете пред да ве повредат

Прочитајте ги овие 6 предупредувачки знаци дека се дружите со себична личност, која ќе ви донесе повеќе лошо, отколку добро во животот.