Само за девојки: Како да ги одбиете момците на љубезен начин?

Наместо да се нервирате, останете смирени и позитивни со тоа што ќе научите како да ги одбивате момците на љубезен начин.

Зошто не ни се допаѓаат личности што се премногу заинтересирани?

Дали некогаш сте се запрашале зошто секогаш ги сакате работите кои не можете да ги имате?

12 урнебесни начини да ги одбиете момците кои не сакате да ви се додворуваат

Не би требало да се двоумите дали да кажете дека не сте заинтересирани директно, но понекогаш ќе сретнете некое момче кое нема да го разбере очигледниот знак.

Елегантни начини на кои атрактивните жени ги одбиваат момците кои не им се допаѓаат

Жените со висока самодоверба не потклекнуваат под влијание на мажите кои бараат само љубовна авантура.

Соочување со одбивање: 6 изненадувачки придобивки од ова искуство

Ако сте од оние кои се обидуваат да пробат речиси сè, сигурно сте се соочиле со одредено одбивање.

Какво е чувството кога секогаш сте опција, а никогаш приоритет?

Кога се работи за љубовта, ако не е возвратена, или е, но нееднакво, тоа е вашиот личен пекол. Личноста која е вашиот приоритет гледа на вас само како опција или како план Б.

8 начини на кои девојките ги плашат и одбиваат новите момчиња кои ги запознаваат

Иако запознаваат нови момчиња кои им се привлечни, тие понекогаш прават некоја од овие грешки и ги плашат или одбиваат своите потенцијални долгогодишни партнери.

Како да се справите со љубовно разочарување?

Прочитајте ги овие 6 начини за справување со разочарувањето, кога некој ќе одбие да биде во љубовна врска со вас.

7 едноставни начини да кажете „не“

Дали ви е непријатно да кажете „не“ кога некој ќе побара нешто од вас? Дали секогаш се трудите да бидете љубезни со сите и покрај тоа што на тој начин си наштетувате себеси? – Не сте единствени.
Датум: 25 Aug 2010
, Автор: