Знаеме што сме, но не и што можеме да бидеме

Животот не ви е однапред одреден, вие самите си го градите!

16 нешта кои мора да ги знаеме пред да наполниме 30

Во 20-тите години од нашите животи учиме многу нешта, стануваме возрасни и го осознаваме животот гледајќи на нештата од друга перспектива.
Датум: 31 Oct 2014
, Автор:

Што ве ограничува?

„Ограничени сте само од ѕидовите кои сами ги градите.“
Датум: 30 Oct 2014
, Автор:

Не секому ќе му се допаѓате, и еве зошто тоа е во ред

Да, неретко ќе искусите груби критики на ваша сметка, ќе се обидувате секому да му се допаднете, но никогаш нема да успеете во тоа, па еве зошто не треба да се преокупирате со тоа што другите мислат или велат за вас.
Датум: 21 Oct 2014
, Автор:

6 верувања кои ве ограничуваат и кои треба да ги промените денес

Ова се дел од верувањата кои ве ограничуваат а со тоа ве спречуваат да ги достигнете ѕвездите. Престанете да им се покорувате уште денес.
Датум: 31 Jul 2014
, Автор:

15 работи кои луѓето со голема самодоверба не ги прават

Обрнете внимание на оваа листа од 15 работи за кои луѓето со голема самодоверба кажуваат големо НЕ.
Датум: 23 Apr 2014
, Автор:

3 чекори до поголема самодоверба

Ниската самодоверба го уништува вашиот дух и не ви дозволува да се прифатите себеси онакви какви што сте. Кој е патот до поголема самодоверба?
Датум: 07 Oct 2013
, Автор: