Зошто понекогаш изгледаме одлично во огледало, а ужасно на фотографија?

Конечно решение на големата мистерија: зошто секогаш изгледате толку поразлично?

За оние кои веруваат: Заштитете со од зло со помош на овој древен ритуал со огледало

Огледалото може да ви послужи како амајлија, односно заштита од негативна енергија која доаѓа од други луѓе, ситуации и места, затоа што има моќ енергијата да ја пренасочи во други димензии или да ја одбие од вас.

Мајстори за илузија: 10 идеи со огледала кои визуелно ќе го зголемат и разубават вашиот дом

Со правилниот избор на огледала ќе можете да го направите вашиот простор да изгледа поширок, поголем, поелегантен, па дури и драматичен.

Мистеријата е разоткриена: Зошто огледалата се толку морничави?

Нема ништо повознемирувачко од помислата дека одразот во огледалото е малку изместен.

Зошто треба да внимавате на поставеноста на огледалата во спалната соба?

Иако ви изгледа сосема логично да имате огледало во спалната соба затоа што ви е потребно додека се облекувате и шминкате, тоа всушност и не е најдобра идеја.

Поучна приказна: Одразот во огледалото

Надворешната убавина е минлива, внатрешната убавина на човекот останува засекогаш!

3-те личности кои треба да ги пронајдете во вашиот живот

Животот се состои од низа интимни односи кои нѐ туркаат кон менталното проширување и ни помагаат правилно да растеме и да се развиваме.

5 нешта во домот кои носат несреќа и 5 кои носат среќа

Имате чувство дека постојано ве следи несреќа во животот? Можеби постои решение за тоа.

Олеснување во секојдневниот живот: Неколку корисни совети за девојките!

За да не ги губите нервите на непотребни работи, денес ќе ви откриеме неколку трикови кои ќе ги засакате веднаш штом ќе ги испробате.

Жената од огледалото – успешна жена!

Има една жена, ја гледам секој ден во огледалото. Мислев дека ја познавам, но погрешив. Верував дека е многу слаба, плашлива, немоќна. Верував дека никогаш нема да успее.