Талентирана млада артистка користи секојдневни објекти за да ги надополни своите илустрации

Погледнете дел од нејзините дела кои нема да можете да престанете да ги гледате токму поради нивниот надреален ефект...

Илустрации кои им даваат живот на секојдневните улични објекти

Данскиот илустратор Тинеке Мејринк нуди креативен и забавен начин на еден поинаков поглед кон светот – „само застани и погледни“, вели таа.
Датум: 15 Mar 2014
, Автор: