Еве што значат сите оние „чудни“ однесувања на вашата мачка

Мачките се прекрасни суштества кои може да ви бидат одлично друштво, но, понекогаш тие може да ве остават збунети со нивното однесување.

20 нешта што ги разбираат само оние кои имаат многу строги родители

Ако никогаш добро не сте се објасниле дури и за најмалиот детаљ поврзан со излегувањето, тогаш вие не знаете како изгледа глетката да се има строги родители.
Датум: 26 Aug 2015

Зошто имаме потреба од спиење?

Сте чуле ли дека императорот Наполеон во просек спиел само 4 часа дневно? Научникот Томас Едисон тврдел дека спиењето е само губење време. Дали сте знаеле дека 8 часа сон даваат исто енергија колку еден тост?
Датум: 30 Mar 2012
, Автор: