Како изгледа обуката за стјуардеси во Кина?

Тешко е да се поверува, но овие дами се подложни на строги и интензивни обуки, со цел да му обезбедат удобност и безбедност на секој патник во авионот.

Академијата L’oreal

Група на добро обучени архитекти од архитектонското студио за дизајн m2r, користејќи ја нивната фантазија ја создале оваа исклучителна мултифункционална средина за L’oreal, којашто обезбедува дополнителна обука за стилисти и фризери.
Датум: 28 Jan 2011
, Автор:

Екстремно нуркање под мраз

Овој тип на нуркање е специфичен и екстремен заради замрзнатата покривка над главите на нуркачите кои треба да знаат да ја заобиколат за да излезат на воздух. Ова ја прави возбудата поголема, но истовремено и ризикот.
Датум: 21 Dec 2010
, Автор:

Како да бидете добар обучувач?

Да се спроведе квалитетна обука не е воопшто лесна работа. Дознајте кои правила треба да ги почитувате, за да имате насмевка на вашето лице по завршување на предавањето.
Датум: 18 Oct 2010
, Автор: