10 совети кои ќе ви помогнат да ја усовршите употребата на обратната психологија

Сѐ што треба да кажете е спротивното од она што го посакувате. Звучи примамливо, нели?

Мудри техники на убедување: Како да всадувате идеи во главите на луѓето?

Еве како некои луѓе успеваат да всадат идеја во нечија глава.
Датум: 10 Feb 2015
, Автор:

7 едноставни начини никогаш да не бидете среќни

Сите постојано ви велат како да бидете среќни, како да ги постигнете вашите соништа и како да направите вашиот живот да биде подобар. Ние решивме да направиме малку поинаков пристап на оваа тема, нешто сосема спротивно од тоа што досега сте го читале.

Татко употребува обратна психологија врз синчето

Вербалната интеракција помеѓу родителите и малите деца секогаш е многу интересна. Ова смешно видео дефинитивно го прикажува тоа на дело.